موسيقي موسيقي
درباره ما


به وبلاگ من خوش آمدید

پیوند روزانه

حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
پاسور طلا
الوقلیون

جستجو

"لطفا از کلمات کلیدی برای جستجو استفاده کنید !!!



طراح قالب


Www.LoxBlog.Com

Main

My profile

Log out


موسيقي

موسیقی0
موضوع: <-PostCategory->

موسیقی
موسیقیترانه به هر نوا و صدایی گفته می‌شود که شنیدنی و خوش‌آیند باشد و انسان یا موجودات زنده را دچار تحول کند. موسیقی بیان احساسات انسان است به وسیله اصوات. موسیقی هنری است دارای نوا و سکوت. ارائهٔ تعریف آکادمیک موسیقی موضوعی است که برای قرن‌ها مورد بحث و کشمکش صاحبنظران بوده است. همچنان هیچ تعریفی از موسیقی وجود ندارد که مورد قبول همهٔ اهل این هنر باشد. طبق یکی از پذیرفته‌شده‌ترین این تعاریف، موسیقی به اصواتی گفته می‌شود که آگاهانه تولید شوند.
ریشه‌یابی واژه موسیقی
واژه موسیقی از واژه‌ای یونانی و گرفته شده از کلمه Mousika و مشتق از کلمه Muse می‌باشد که نام رب النوع حافظ شعر و ادب و موسیقی یونان باستان می‌باشد.
موسیقی را هنر بیان احساسات به وسیله آواها گفته‌اند که مهم‌ترین عوامل آن صدا و ریتم هستند و همچنین دانش ترکیب صداها به گونه‌ای که خوش آیند باشد و سبب انبساط و انقلاب روان گردد نیز نامیده می‌شود.
تعاریف گذشتگان درباره موسیقی
پیشینیان موسیقی را چنین تعریف کرده‌اند: معرفت الحان و آنچه التیام الحان بدان بود و بدان کامل شود. ارسطو موسیقی را یکی از شاخه‌های ریاضی می‌دانسته و فیلسوفان اسلامی نیز این نظر را پذیرفته‌اند، همانند ابن سینا که در بخش ریاضی کتاب شفا از موسیقی نام برده‌است ولی از آنجا که همه ویژگی‌های موسیقی مانند ریاضی مسلم و غیرقابل تغییر نیست، بلکه ذوق و قریحه سازنده و نوازنده هم در آن دخالت تام دارد، آن را هنر نیز می‌دانند. در هر صورت موسیقی امروز دانش و هنری گسترده‌است که دارای بخش‌های گوناگون و تخصصی می‌باشد.
صدا در صورتی موسیقی نامیده می‌شود که بتواند پیوند میان اذهان ایجاد کند و مرزی از جنس انتزاع آن را محدود نکند.
تقسیم بندی موسیقی
موسیقی به دو بخش تقسیم می شود:
1.      موسیقی ضربی
2.      موسیقی بی ضرب
موسیقی ضربی به موسیقی هایی گفته می‌شود که دارای وزن باشد مانند آهنگ هایی که برای رقص ساخته شده باشد؛ پیش در آمد، مارش و غیره. موسیقی بی ضرب آن است که دارای وزن معین و معلومی نباشد که بهترین نمونه آن آوازهای موسیقی ایرانی می باشد.
حکم موسیقی در اسلام

در اسلام، نواختن و شنیدن موسیقی غنا، و آموختن و دادوستد
ساز به نیت اجرای موسیقی غنا حکم‌هایی دارد که برخی همه و برخی بخش بزرگی را حرام می‌دانند. موسقی غنا به موسیقی گفته میشود که انسان را از یاد خدا غافل کند. و تشخیص موسیقی غنا به عهده ی خود شخص میباشد نه شخص دیگری. از نظر روانشناسان موسیقی برای کنترل عواطف انسانی نیز میتواند استفاده شود از این رو در اسلام بیشتر افراد موسیقی را به عنوان دارویی قلمداد میکنند که نباید بدون دستور پزشک و بدون دانایی از تاثیرات آن در عواطف و روحیات مصرف شود.
پیدایش موسیقی در ملل
هر ملتی به نحوی خاص داستان این احسان و بخشش را ضمن افسانه‌ها و قصه‌ها بیان داشته‌است . می‌توان گفت که تمام ملل و اقوام مختلف از این قبیل قصص برای خود ساخته و آنها را در طول هزاران سال سینه به سینه به یکدیگر نقل کرده‌اند .
یونان
یونانی‌ها هر مس را به شکرانه بخشیدن موسیقی ستایش می‌کردند . اما هر مس خدای بازرگانی و بازرگانان بود و به نظر ما بعید می‌آید که بتواند با موسیقی سر و کاری داشته باشد . ولی از نظر دور نباید داشت که او در عین حال پیک و قاصد خدایان دیگر نیز بود .
قطعا هنگامی که او ضمن گردش و سیاحت در ساحل دریای مدیترانه رشته روده‌ای را که از برادرش آپولون به سرقت برده بود را بر روی کاسهٔ لاک پشتی استوار کرد از جانب ابومنش یعنی زئوس و محبوبه اش مایا ماموریتی به عهده داشته‌است و به این ترتیب است که اولین ساز یعنی لیر بوجود آمد.
چین
چینی‌ها خیلی پیش از این با موسیقی آشنایی داشتند . چهار هزار و پانصد سال پیش از این پادشاه مقتدری به نام هائونک تی فرمان داد تا موسیقی را اختراع کنند و چهچهه مرغان و زمزمه جویباران را سر مشق دانایان و خردمندان کشور خویش قرار داد .
ژاپن
در ژاپن روزی و روزگاری الهه خورشید قهر کرد [۲] و به پناهگاه خود خزید، مردم هر چه عقلشان را روی هم ریختند جز این حیله‌ای بخاطرشان نرسید که با سرودن الحان متوالی و پیوسته، او را به بیرون آمدن تشویق کنند، حتی امروز نیز در ژاپن به هنگام وقوع کسوف، مردم به خواندن آوازهای فوق العاده قدیمی متوسل می‌شوند .
ایران
آمریکای شمالی
یکی از قبایل آمریکای شمالی معتقدند که موسیقی از جانب یکی از خدایان بنام تسکانی-پوکامرحمت شده‌است و چنین می‌پندارند که او پلی از لاک پشت‌ها و نهنگ‌ها ساخته‌است که در موقع آواز خواندن و نوازندگی با استفاده از آن خورشید صعود می‌کند.
حبشه
حبشی‌ها نیز خدائی دارند بصورت کبوتر و از نظر آنها این خداوند خواندن و نوشتن را به آنها آموخته و موسیقی را به آنان ارزانی داشته‌است .
ژرمنی
در افسانه‌های ژرمنی هایمدال[۴]قاپچی آسمانها, شیپورغول آسائی دارد که آن را زیر شجره الحیات دفن کرده‌است و هرگاه آن را به صدا در آورد روز قیامت آغاز خواهد شد و او در آن روز همه خوانندگان و موسیقیدانان را در پناه خود خواهد گرفت و چون خود او نیز موسیقیدان و آواز خوان بوده‌است برای آنان شفاعت خواهد کرد.[۵]
بدین نحو تمام ملل قدیم تاریخ و داستان، پدید آمدن موسیقی را با قصه‌ها و افسانه‌ها در آمیخنه‌اند حتی در قرون وسطی نیز چنین می‌پنداشتند که موسیقی را یوبال[۶] پسر کایناختراع کرده‌است .
ماداگاسکار
از طرف دیگر به آن دلیل که موسیقی را عطیه خدایان می‌پنداشتند، آنرا وسیله نزدیک شدن به خدا یان و نیروهای ماوراءالطبیعه قرار دادند . با توسل به آن از طرفی چشم زخم وارواح خبیثه را از خود می‌راندند، مرگ و بیماری را طرد می‌کردند و از انقلابات جوی و حریق احتزار می‌نمودند، و از طرف دیگر برای جلب عطوفت خدایان، نزول باران و برکت و باروری مزارع خویش دعا می‌کردند . یکی از مبلغین مذهبی به نام سبیره، صحنه‌ای از مداوای بوسیله موسیقی را که خود در ماداگاسکار ناظر و شاهد آن بوده‌است بدین شرح می‌دهد :
«روزی دوباره مراسم رقص برگزار می‌شد به طرز مخصوص جوال خانه را به صحن حیاط آورده در کنار یک سکه نقره‌ای توی هاونی چوبی گذاردند وروی هاون حصیری پهن کرده بیمارانی را که به طرز شگفت آوری بزک کرده بودند روی آن نشاندند، بعد طبل‌ها, گیتارهای بومی و فلوت‌ها را به صدا در آوردند .تمام ساکنین ده گرداگرد بیمار حلقه زده در حین آنکه زنان و دختران آوازی یکنواخت می‌خواندند مردان و کودکان پیوسته دست می‌زدند، در این موقع زنی که برای این موقع خاص برگزیده شده بود و از خاندان سرشناسی به نظر می‌آمد برخاست و برقص آغاز کرد .در همین احوال زنی که پشت سر بیماران پنهان شده با بیلی که در دست داشت به شدت بر صفحهٔ فلزی لبه تیزی که از طناب کهنه‌ای آویخته بود، ضربه می‌زد بدینطریق پهلوی گوش بیماران سر و صدای کر کنندهٔ وحشتناکی پدید می‌آمد . آنان گمان می‌داشتند بدین نحو می‌توانند روح خبیث را از بدن بیمارخارج کرده به جان یکی از رقص کنندگان بیندازند .
در جمیع این احوال که هر آن صدای طبل‌ها فزونی می‌گرفت، دست‌های بیشتری کوفته می‌شد و حنجره‌های تازه‌ای در آواز شرکت می‌کردند . هر دو بیمار با وجود آنکه صدای گوش خراش چندش آوری برخاسته بود همچنان ساکت و بی حرکت بر جای خود نشسته بودند .ناگهان با حال تعجبی که به من دست داده بود دیدم هر دو بیمار از جای خود برخاسته و در حلقه نوازندگان به رقص پرداختند .»
نیروی محسور کننده اصوات تا بروز گارما نیز بر جای مانده و هنوز هم که هنوز است مردمی که در مراحل پائین تمدن هستند در بهار برای باوری مزارع و گاوهای خود با خواندن سرودها، دعا می‌کنند. آویختن زنگوله به گردن گاوهائی که به چرا می‌روند نیز به همین دلیل است .
در قرن اخیر نیز هنگامی که کاتولیک‌ها در کلیسا به عبادت مشغولند و صدای دلنواز ارگ طنین می‌افکند دستخوش جذبه وشور می‌گردند .
آنچه در فوق گذشت تاریخچه‌ای بود از عقاید و افسانه‌های ملل قدیمی یا قبایلی که در مراحل پائین تمدن زندگی می‌کنند ولی باید متذکر بود که ما مردمی که در عهد سیادت علوم طبیعی زندگی می‌کنیم به هیچ وجه به افسانه‌های کهن به دیدهٔ تحقیر نمی‌نگریم بلکه می‌کوشیم زیبائی و حکمتی را که در این قصه‌ها نهفته‌است به بهترین وجه دریابیم .
مبداء و منشاء موسیقی
شناختن مبداء و منشاء موسیقی برای ما کمال استفاده را در بر دارد زیرا کشف این نکته به شناسائی ماهیت موسیقی کمک بسیاری می‌نماید و به همین دلیل است که تا کنون علماء و فلاسفه در این باره فرضیات متعددی داشته‌اند که از میان آنها سپنسر, نیچه, هاوس اگر و هردر را باید نام برد .
در دوره‌های اخیر علماء و محققین با تحقیق در احوال ملل ابتدایی وحشی و نیمه وحشی طریق مطمئن تری برای تحقیق در این زمینه بر گزیده‌اند .
فرانسویان قبل از دیگران به مطالعه در این باره پرداختند .
نخست ژان ژاک روسو در اثر خود به نام فرهنگ موسیقی ۱۷۶۷ و بعد از او دولابوردر کتاب تحقیقی درباره موسیقی قدیم وجدید ۱۷۸۰ این بحث را پیش کشیدند مردم سیاحت پیشه انگلستان نیز پس از فرانسویان به تحقیق در این موضوع پرداختند و در این اواخر آلمانی‌ها تحت عنوان علم موسیقی سنجشی به این تحقیقا ت رونق عمیق بسیاری بخشیدند .
موسیقی، زمان
آیا موسیقی از مشتقات زمانست ؟
وقتی که مردم از حال عادی خارج و دست خوش احساسات می‌گردیدند خدای خود را بلند می‌کردند و به اصوات کشش و دوامی دلخواه می‌دادند . در صحت این فرضیه تردید زیاد روا نباید داشت .
کارل شتومیف استاد سابق فلسفه دانشگاه برلین تاریخ شروع و آغاز موسیقی را از لحظه‌ای می‌داند که مردم ناگزیر شدند برای تفهیم وتفهم به اصوات متوسل شوند و به نظر او از همین اصوات است که علم موسیقی به معنای امروزی آن به وجود آمده‌است . مطالعه در موسیقی قبایل مختلف ممکن است ما را به کشف پیوستگی‌های نژادی که بین این قبایل موجود است راهنمایی کند .
سخن گفتن هنرپیشه‌ها روی صحنه در روزگار ما نیز به نوعی آواز می‌ماند .
تغییر لحن واعظ واتخاذ لحن تازه‌ای هم همان آواز است .
ملل قدیم نیز هنگامی که به نیایش خدایان می‌پرداختند مسلما چنین می‌کردند .
آنان در حال عبادت سخت تحت تاثیر هیجان و شوریدگی وادارشان می‌ساخت چیزی را که کلمات یارای بیان آن را نداشت اظهار کنند .
نکته‌ای که بسیار جالب توجه‌است و نباید آن را نا گفته گذاشت این است که استفاده از موسیقی برای هر فرد مجاز نبوده و حرفهٔ موسیقی دانی خاص کاهنان معبد, جادوگران و طبیبان گردید .
اینان خواندن بسیاری از ترانه‌ها و نواختن برخی از سازها را به خود منحصر ساخته بودند .
البته آشکار است که دیگران حق دسترسی به این سازها را نداشتند و حتی اگر چشم زنی به این سازها می‌افتاد واجب القتل شناخته می‌شد .
موسیقی نیز مانند خیلی از چیزهای دیگر در دست بعضی وسیله احراز تفوق و کسب امتیازات شد .
کشیشها می‌کوشیدند با انحصار موسیقی به خودشان سری میان سرها بیرون بیاورند و مقام و وضعی استثنائی برای خودشان ایجاد کنند .
بدین طریق پای موسیقی نیز که روزگاری عطیه خدایان بود در نبردی که به خاطر کسب قدرت و امتیازات طبقاتی درگیر بود کشیده شد .
موسیقی یا زبان
موسیقی در آغاز همان سخن گفتن بود که در آن هر صدائی کشش خاصی می‌یافت زیر و بم شدن ناپایدار اصوات بعدها اندک اندک به وضع ثابتی گرائید .تحقیقات علمی صحت این نظریه را به ثبوت رسانیده‌اند. بعدها پرسش دیگری پیش آمد که پرندگان چرا نغمه پردازی می‌کنند ؟ برای دلربائی نغمه سرائی مرغان را جزء به مغازله که به خاطر تکثیر نسل انجام می‌گیرد به چیز دیگر تعبیر نمی‌توان کرد انسان‌ها هم فقط به خاطر نیایش خدایان سرود نمی‌خواندند بلکه عشق و علاقه‌ای هم که به یکدیگر و جنس مخالف داشتند آنان را به اینکار تحریص و تشویق می‌کرد . و اما جلب مهر و محبت جنس مخالف ترانه سر دادن تنها منحصر به انسان‌های اعصار اولیه نیست ترانه‌های ملی قرون وسطی نیز همچون ترانه‌ها و سرودهای ملی و محلی کنونی همه و همه آوازهای عشقی هستند .
مردمی که این ترانه‌ها را ساخته‌اند به کمک الفاظی که به ندرت تعقید و پرده پوشی در آن دیده می‌شود کوشیده‌اند که یار را با خود بر سر مهر آورند .
به گمان چارلز داروین، مهر ورزی و جفت جوئی مردم را بر آن داشته‌است که دست نیاز به سوی موسیقی دراز کنند و از این وسیله سحر آسا برای برآوردن حاجت خویش کمک گیرند .
سبک موسیقی یا گونهٔ موسیقی یک مقوله یا نام است که برای توصیف صفات یک گروه از آهنگ‌ها که با هم عناصر مشترکی نشان می‌دهند بکار می‌رود. برخی سبک‌ها مانند موسیقی ایرانی، هندی، غربی و جز اینها تعریفی جغرافیایی دارند و برخی دیگر مثلآ موسیقی باروک و سنتی تعریفی مربوط به زمان و دوره دارند. همچنین دسته‌ای دیگر از موسیقی‌ها مانند سبکی به نام موسیقی آرایشگاهی بنا به نیازمندی‌های دقیق فنی تعریف می‌گردند.
سبک‌های موسیقی
برخی از سبک‌های اصلی موسیقی عبارت‌اند از:
نوشته شده توسط :بهارناز و نگار | لينک ثابت |چهار شنبه 16 فروردين 1398برچسب:,|



موضوعات

لینک دوستان

شادي
درسا
فرزانه
آذين
ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان موسيقي و آدرس musicbn.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو دفتر


نویسنده وبلاگ :

بهارناز و نگار

آمار سایت
كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

کد های جاوا

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 7
بازدید کل : 1013
تعداد مطالب : 3
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



اس ام اس تصادفي حديث حق باهم بخنديم آياميدانستيدكه؟ سخنان افراد جملات پ ن پ تصادفي پرده بارگذاري صفحه بالارونده محبوبيت درگوگل نمايشگررتبه جهاني وب عشق سنج آنلاين روزشمارعيدنوروز يوزرنيم وپسوردنود32 تصاويرمتحرك وانيميشن گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز تصاويرعاشقانه گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز تصاويرتابلوشعر گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز تصاويرفانتزي ورويايي گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز تصاويرجداكننده ي متن گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالري تصاوير درخشان گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز تصاويراينترنتي گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز گالری تصاویر سوسا وب تولز مترجم سايت
آهنگ ابزارچت

جدول ليگ برترايران
مشاهده جدول کامل ليگ برتر ايران
تعيين وضعيت ياهو
آمارگيروبلاگ

آمار سایت

جستوگرگوگل
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
ساعت فلش


رتبه گوگل < گالري عكس

برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب

نمايش اوقات شرعي
تقويم روميزي
وضعيت آب وهوا تصوير
ديكشنري
دانستني ها

.

حديث

.

عاشقانه

.

علي شريعتي

.

پيامك

.

زيبا

.

زيبا2

.

پيامك

.

نمایشگر آی پی فارسی پیشرفته نمایشگر آی پی انگلیسی پیشرفته آي پي ساده كدورودوخروج بالارونده
parsskin go Up
فال عشق

.

فونت هاي زيباساز شمارش معكوس سال1391


کد شمارش معکوس سال جدید

کد شمارش معکوس سال 1392


کد شمارش معکوس سال جدید

کد شمارش معکوس سال 1393


کد شمارش معکوس سال جدید

عشق سنج

كد تغيير شكل موس

موسيقي بي كلام

كد موسيقي براي وبلاگ

كما3

كد موسيقي براي وبلاگ

برگریزان در وبلاگ و یا وبسایت شما عنوان (title) صفحه اينترنتی خود را به حركت در اوريد . عنوان صفحه شما بصورت تايپت ماشينی در بالای صفحه اينترنتی شما به نمايش در می ايد.

زیر باران

کد زیر باعث میشه که متن انتخابیه شما به دور ماوس بیاد و دورش بچرخه . قسمتی که نوشته زیر باران را شما میتونید عوض کنید . http://www.10r.ir/index.html با کدهای زیر میتونید آدمک سخنگو ( یا همون مرلین ) رو داشته باشین . دو کد زیر متفاوت هستند زیرا طوری برنامه ریزی شده که حرکاتشون فرق دارد . دو کد را هیچ وقت با هم استفاده نکنید . در قسمتهایی که نوشته جمله شما باید جمله مورد نظرتون رو حتما به صورت فینگلیش ( فارسی نوشتن با حروف انگلیسی ) بنویسید تا آدمک ( مرلین ) اونو برای مخاطب بخونه. کد شماری دو > کد پرسیدن نام و خوش امد گویی به ان
کد دو خط قرمز به دنبال موس
کد پرواز پروانه در وبلاگ

کد پرتاب ستاره در بک گراند

*
*
*
*
*
*
*
کد پرواز متن در وبلاگ